Assert International отвори свой офис в България

Assert International отвори свой офис в България

Партньорът на бизнеса в областта на цялостните HR решения Assert International отвори свой клон в България. Консултантската компания реши да разшири дейността си със собствен офис в страната след три години партньорство с Manpower по въвеждане на решения в направления анализ, оценка и развитие на хора.

"Усилията ни през последните три години бяха систематично насочени към внедряване на иновативни практики, решения и инструменти за стратегическа подкрепа на компаниите, които ни се доверяват", сподели Мария Стоева, директор на Assert International за България и директор Продажби и Бизнес развитие в Manpower България. "Горди сме да видим положителното въздействие, което нашите услуги оказват върху бизнеса.", допълни тя.

През последните години Assert International получи признание за провежданите от екипа проучвания в областта на човешките ресурси, които обхващат различни аспекти на пазара на труда - от възнаграждения и придобивки, наличие на таланти, работодателска марка и комуникационна стратегия до ангажираност и удовлетвореност на екипи и анализ на организационната култура в дадена организация.

“Видяхме ясно, че проучванията носят със себе си нужда от доверен партньор и при случването на изводите от тях – и така по естествен път поставихме началото и на другите две бизнес направления в Assert – „Оценка на хора“ и „Обучение и развитие“, добави Мария Стоева.

Assert International се развива на базата на комбинация от задълбочена HR експертиза и новаторски, несъществуващи доскоро на българския пазар, методологии за оценка, изследване и развитие на хора и организации. Екипът от опитни професионалисти е посветен на това да помага на работодателите да оптимизират своите HR стратегии и да подпомага компаниите в постигането на синхрон между поставените бизнес цели и необходимата организационната култура за постигането им.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ