Ивелин Камбуров поема ръководството на Credissimo от Сокол Янков като изпълнителен директор

Ивелин Камбуров поема ръководството на Credissimo от Сокол Янков като изпълнителен директор

Ивелин Камбуров поема ръководството на Credissimo от Сокол Янков като изпълнителен директор

В бързо развиващия се сектор на финансовите технологии, Credissimo обяви ключова промяна в своето ръководство. Сокол Янков, създател и основен акционер, представи Ивелин Камбуров като новия изпълнителен директор на компанията. Този ход подчертава стремежа на бизнес групата към иновации и развитие, като изборът на Камбуров е директен резултат от неговата доказана отдаденост, професионализъм и иновативен подход през годините.

Ивелин Камбуров има повече от 17 години опит в одита, финансовите услуги и финансово-технологичните решения. Неговата кариера е изпълнена с успехи в разработването на стратегии, управлението на стартъпи, създаването на бизнес процеси и мониторинг на KPI системи, което го утвърждава като лидер, подходящ да посрещне предизвикателствата, които предстоят в развитието на компанията. През последните десет години като главен финансов директор на Credissimo, Камбуров демонстрира умения за управление на финансите и развива финансовата функция като основа за успеха на бизнес групата. Под негово ръководство, Credissimo не само преодоля предизвикателствата на пандемията от Ковид, но и се утвърди като лидер в своята област, подчертавайки както устойчивостта, така и иновативния потенциал на компанията.

Двукратното отличаване на Ивелин с наградата „CFO на годината“ е признание за способността му да управлява с прецизност и да въвежда иновации, особено в областите „Ликвидност и риск“ и „Трансформация на финансовата функция“. Тези отличия не само подчертават неговата експертиза, но и потвърждават значимият му принос към финансовата стабилност и иновациите в сектора, посочват от компанията

Сокол Янков изрази високите си очаквания към Камбуров, акцентирайки на неговата роля в стратегическото развитие на компанията. Основната му задача ще бъде да насочи усилията си към иновации във финансовите технологии и разширяване на пазарното присъствие. Янков вярва, че под ръководството на Камбуров, Credissimo ще продължи да се развива като финансов хъб от ново поколение, предлагайки широк спектър от услуги и продукти.

Назначаването на Ивелин Камбуров за изпълнителен Директор на Credissimo е стратегически ход, който отразява амбицията на компанията за иновации и глобално лидерство. С неговия богат опит, доказани лидерски умения и визия за бъдещето, Камбуров е безспорно правилният човек на правилното място, за да води Credissimo напред, обобщават от компанията.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ