Доктор Стрейндж и Властелинът с трейлъри на Супербоул

Доктор Стрейндж и Властелинът с трейлъри на Супербоул

Доктор Стрейндж и Властелинът с трейлъри на Супербоул

Наред с показването на десетки брандове в рекламите на Супербоул се прокраднаха и няколко трейлъра на филмови продукции, чиито премиери киноманите очакват през 2022 година. Ето кои са те.

Nope

Премиера: 22 юли 2022 г.

Жителите на калифорнийско градче ще се сблъскат с откритие, което ще преобърне живота им. Трейлърът започва с кадри от първия късометражен ням филм „Сали Гарднър в галоп“, заснет през 1878 г. с времетраене от 2-3 секунди. Върху коня има млад тъмнокож мъж, а историята в “Nope” се завърта около неговата праправнучка.

Шумът в градчето обаче ще затихне, след като тя и останалите жители на градчето се натъкнат на мистериозни събития, които ще ги накарат да погледнат към небето. Какво ще видят там?

 

 

„Властелинът на пръстените: Пръстените на властта“

Премиера: 2 септември 2022 г.

От първото видео, разказващо повече за сюжета на „Властелинът на пръстените: Пръстените на властта“, се появява по-младата Галадриел – носителка на един от трите пръстена за елфите. В друг кадър тя вече препуска с бял кон с армия зад себе си. Елф на име Арондир изпраща стрела обратно, откъдето е дошла, а след него се появяват други няколко лица. Сред тях според изданието Polygon са принцеса Диса и принц Дюрин IV, както и младият Елронд.

Сериалът ще се появи на екран, за да проследи събитията от трилогията „Властелинът на пръстените“ хиляди години назад. Името на поредицата стана ясно в края на януари със специално видео, в което бе разкрито, че основният фокус ще е изковаването на пръстените от книгите.

През миналото лято от Amazon съобщиха, че премиерата ще е на 2 септември 2022 г. и споделиха кадър от сериала, който е сниман в Нова Зеландия.

 

 

„Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“

Премиера: 6 май 2022 г.

Отварянето на портал между вселените и разрешаването на този проблем ще е в основата на новия филм за магьосника Доктор Стивън Стрейндж, който, освен че ще се бори с различни злини, ще се изправи и срещу алтернативен вариант на самия себе си.

Стрейндж ще се срещне с вещицата Уанда, на която в началото на 2021 г. Marvel посвети минисериал. Тогава студиото загатна за намеренията си да постави мултивселената в центъра на няколко свои продукции. Възможно е обаче Уанда да обърне гръб на магьосника.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ