Една вдъхновена визия може да промени всичко

Една вдъхновена визия може да промени всичко

Една вдъхновена визия може да промени всичко

Идентифицирайте подсъзнателните си ограничения, които сте създали, и променете мисленето си за тях, споделя мотивационният лектор Боб Дойл. На 16 май той ще проведе еднодневен мастърклас в Inter Expo Center

- Господин Дойл, какво гласи "Законът на привличането" и как следва да се прилага от мениджърите?

- Основният градивен елемент на вселената ни - енергията, буквално създава реалността. Всичко във вселената е енергия и това включва нашите мисли, чувства и убеждения, както и "физическите" части от реалността ни. Видима или не, енергията прониква навсякъде и свързва всичко. Законът на привличането управлява проявлението на енергията при различните вибрации. Основната му предпоставка е визията. В личен или в професионален план именно една вдъхновена визия е това, което привежда закона в действие. Тя ви позволява да фокусирате енергията и да я насочите към постигането на конкретен резултат. Мениджърът трябва да е наясно, че именно ясната визия за бъдещето на компанията, споделена от всички членове на екипа му, включително осъзнаването защо тя ще е от полза за всички, има ключово значение.

- Какво ниво на личностно развитие трябва да постигне един мениджър, преди да стане добър бизнес лидер?

- В идеалния случай един добър лидер има много конкретна и ясна представа какво иска да постигне. Трябва да вярва в себе си, да не чувства необходимост да се доказва пред другите. Разбира колко е важно да развиеш идеята си по подходящ начин, като е достатъчно гъвкав, за да я променя в движение, ако това ще я подобри, без да го приема като лична критика срещу първоначалния си план.

- Защо някои хора с лекота се справят с постигането на целите си, докато за други успехът е истинско изпитание за личността им?

- Познанието ни за границите на възможностите ни обикновено се гради на убежденията и ограниченията, които са ни предали родителите ни или други важни за нас хора в детството ни. Програмирани сме да мислим и чувстваме по определен начин.

А чувствата ни всъщност променят енергийните вибрации около нас и създават съответната реалност. Реалността не се възприема еднакво от всички - всеки от нас има различни нива на възприятие. Някои не забелязват възможностите за печелене на пари, защото са убедени, че винаги ще бъдат бедни. Други пропускат шанса си за истинска любов, защото дълбоко в себе си вярват, че не я заслужават. Затова е важно да идентифицирате областите, в които сами си поставяте ограничения, и да промените мисленето си за тях.

- Кое е основното послание, което искате да изпратите към българската публика, която ви очаква на 16 май 2017 г. в София?

- Живеем и сме част от невероятна вселена на безкрайни възможности. Родени сме със страст в сърцето си, за да можем да разберем защо сме тук. Елате да научите как да създадете живот, който ви изпълва с радост, любов и изобилие.

BOOSTING RESULTS ("Увеличете резултатите" - бел. ред.) е темата на семинара, който Боб Дойл ще проведе в Inter Expo Center в София на бул. "Цариградско шосе" 147 на 16 май 2017 г. Повече за програмата, билетите и лектора на: www.boostingresults.info.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ