Заразно ДОБРО

Заразно ДОБРО

Заразно ДОБРО

Свикнали сме да я гледаме винаги на сцена, в настроение, цветна, талантлива, откровена, непринудена. Изгря като финалист на сцената на ТВ формат, след който кариерата ѝ потръгна светкавично бързо и само нагоре. Изпълнителка на годината, модна икона, хит след хит, международни успехи… и самата тя откривател на таланти. Вече и със сериозен рекламен договор наравно с лицето, с което България се гордее най-много – Христо Стоичков. Какво се крие зад успеха, кое е момичето зад широката усмивка и как се промени тя – "Мениджър" реши да разбере лично от нея – DARA, в навечерието на най-светлия празник Великден.

- Четохме, че нетната стойност на бранда DARA e USD 6 милиона. Колко струва DARA?

- Интересно кой и на каква база е направил подобна сметка. Вече над 8 години развиваме бранда DARA заедно с екипа ми във „Вирджиния рекърдс“ и имаме големи планове.

- Кой е мениджърът на DARA?

- Мениджърът на DARA e всъщност колективен образ - цял екип ръководен от Саня Армутлиева. До мен стоят хора с различни специфични умения, обединени от това, че са възприели моята мечта за своя.

- A на какво е мениджър DARA?

- Менажирам успешно вътрешния си свят и душевен баланс.

- Какво жертва DARA, за да стигне дотук?

- От малка знам какво искам да постигна и съм истински войник щом става въпрос до професионалния ми свят. Лишавам се често от лично пространство и свободно време, но не бих определила липсите им като „жертва“, а по-скоро като инвестиция. Инвестирам вече близо 10 години в моята мечта.

- Има ли разлика между екранния образ на DARA и човекът, който си?

Да, разбира се, че има. Дарина има повече дисциплина и себеконтрол, за да може DARA да се чувства свободна и истински дива на сцената. Двете се допълват перфектно и ми позволяват да бъда пълноценна и осъществена личност - както в професионален, така и в личен план.

- Младостта порок ли е? Имало ли е моменти когато си се чувствала подценена, заради възрастта ти?

- Младостта е толкова красива! Време на изследване, растеж и откриване на себе си. Не бих я определила като порок, а по-скоро като период от живота, който носи предизвикателства и възможности за самоусъвършенстване. Дори и да е имало хора, които са ме подценявали, никога не съм допускала мнението им да повлияе на начина, по който аз усещам себе си и света около мен.

- Талантът даденост ли е или упорита работа?

- Талантът е дарено съкровище, чието развитие изисква много работа и отдаденост.

- Кое те вдъхновява най-много?

- Обикновено са доста дребни неща – хубавото време навън, готина нова музика, която съм открила, срещите с креативни хора и жестовете, които правя към близките ми и те към мен.

- В какво се изразява успехът за DARA?

- Най-големият ми успех е в това, че вече близо 10 години следвам мечтата си и с моята музика успявам да достигна до все по-голяма аудитория. Срещите с феновете ми, споделените емоции и въздействието, което имам върху тях, са най-голямата награда за мен. Това е истинският ми успех - да вдъхновявам и да бъда вдъхновена от тяхната подкрепа и любов към мен и моето изкуство.

- Важни ли са каузите за младите хора или имат по-рационални очаквания от живота?

- За мен е изключително важно да се асоциираме с проблемите на света. В последните години все повече именно младите са тези, които се припознават в благородни каузи, вярват и работят за промяна.

- Какво за теб е твоята кауза с Kaufland?

- Партньорството ми с Kaufland не е просто проект или работен ангажимент, а мисия, в която вярвам! Общата ни кампания ще даде възможност на много талантливи млади хора да продължат образованието си.

- Рекламен договор с най-голямата компания у нас в сектора си? Какво носи това за теб?

- Моята роля като артист и популярна личност не се изчерпва само с това да печеля симпатии от публиката си, но и да бъда вдъхновение и добър пример. Чрез съвместната ни кауза с Kaufland, се надявам да мотивираме повече хора да правят добро. Събирането на дарения чрез определени стоки от асортимента на Kaufland е лесен начин да направим разлика в живота на много млади хора.

- Какво предстои за DARA?

- Предстоят още много красиви песни, колаборации и надявам се, лично щастие.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ