Най-гледаните клипове зa 2011 година (3)

Най-гледаните клипове зa 2011 година (3)

Най-гледаните клипове зa 2011 година (3)

В тази част от поредицата ще ви покажем как предизвиканите от катастрофалното земетресение вълни цунами заливат крайбрежието на Япония и как късането на хартия може да докара едно бебе до истеричен смях. Приятно гледане!

1. Шокиращо: Цунамито залива Япония

Месеци след като Страната на изгряващото слънце претърпя най-страшната катастрофа в историята си, потребителите в интернет не престават да споделят  преживения ужас.

След като стотици снимки и видеоклипове от земетресението в Япония обиколиха целия свят, в YouTube двуезичната телевизия NHK world разкри в най-големи мащаби потресаващите кадри за това как мощното цунами залива страната.

Картината разкрива целия хаос, предизвикан от стихията, безпомощността на стотици хора, които са гледали как домовете и работните им места биват поглъщани от гигантската вълна. Действието се развива впечатляващо бързо, само за секунди природната стихия опустошава спокойния и подреден град до неузнаваемост.

2. Смеещо се бебе обожава късането на хартия

Бебето Мика, едва сдържа смеха си, когато баща му започва да къса писмо, в което му отказват да го наемат за работа. На малчугана му е толкова смешно, че бащата продължава да разкъсва писмото в опит да забавлява сина си. След като видеото достигна мрежата, то веднага се превърна в хит. Посмейте се и вие с малкия Мика!

Очаквайте продължение!!!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ