Най-добрият бизнес хотел в света

Най-добрият бизнес хотел в света

За втора поредна година хотел Peninsula в Шанхай беше обявен за най-добрия бизнес хотел в света от американското списание за пътувания и отдих Travel+Leasure. Той е първи в класацията с резултат 97.27 от максимално възможните 100 точки. Рейтингът се определя от читателите на изданието, разпространявано на пазара в САЩ от American Express Publishing.

Хотелът има 235 стаи за гости, чиито интериор "комбинира украсени стъклени лампи с лакирани в черно екрани и вежливост в обслужването на ниво от 21 век", посочват авторите на класацията, която го определя за най-добър за бизнес пътувания. Сградата се намира в историческа местност по поречието на Шанхай. Фасадата й е в стил 1920, 1930 година и пресъздава вида и усещането за мегаполиса в златната му епоха, когато е бил наричан "Париж на Изтока". Хотелът е ултралуксозен. Предлага гледка към градина, има три ресторанта, един от които сервира европейска кухня. Лобито му е приятно място за среща и разговор по работа на чаша следобеден чай. В допълнение има и бар, където може да се пие и танцува, както и 25 магазина на международни скъпи марки.

Наградата на хотела се присъжда, докато Глобалната асоциация за бизнес пътуване очаква Китай да стане най-големият пазар за пътувания по работа до 2016 г.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ