10-те най-подходящи градове за тези, които търсят половинката си (4)

10-те най-подходящи градове за тези, които търсят половинката си (4)

10-те най-подходящи градове за тези, които търсят половинката си (4)

4. Балтимор, САЩ

Жителите на града, класирал се на 4-то място, са 2 683 160, като 52,9% са несемейни. Средният доход на едно домакинство е 66 195 $, а една среща, включваща два билета и бутилка вино излиза.

Балтимор е един доста привлекателен град за необвързаните. Там те имат добри възможности да срещнат своята половинка, както и да се развиват професионално. Това се дължи на силно развитите финанси, медицински и информационни сектори. Тези индустрии са запазили равнището на безработица в града на 6,8 % и привличат хиляди търсещи работа, от изток. Само през януари, Балтимор е открил повече от 18 000 работни места, със заплати по-високи от 50 000 $. Повече от половината население е необвързано, като трима на двадесет от тях притежават магистърска степен. Животът в Балтимор е сравнително евтин, с оглед съседни градове, както и цената на една среща там. Градът разполага и с развита брегова линия със стотици магазини, музеи, ресторанти, които са повече отколкото в по-големите градове.

 3.Санта Круз, Калифорния, САЩ

С население от 4 244 889 души, град Санта Круз предлага много добри възможности за тези, които все още не са намерили своите половинки, като се има предвид факта, че 53,9 % от жителите са несемейни. Средният доход на едно домакинство е 65 253 $, а стойността на една среща е 26,99 $.

Слънчев и енергичен, Санта Круз привлича хиляди сърфисти и студенти, от 1960 година насам. Крайморският град е дом на Калифорниският университет, в който работят един на четири от жителите, а те обучават още 15 000. Животът в Калифорния може да ви струва около 1200 $ на месец, но и двете перспективи за работа и компенсации са добри. Месечният доход на домакинство е с 32% по-висок от средния за страната. Освен това, Санта Круз предлага множество дейности за необвързаните. Градът е известен със своите плажове и водни спортове, особено ветроходство и сърф. Той е дом и на най-големия черноморски увеселителен парк на Западния бряг.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ