Mаrks & Spencer отвори в София най-големия си магазин на Балканите

Mаrks & Spencer отвори в София най-големия си магазин на Балканите

Mаrks & Spencer отвори в София най-големия си магазин на Балканите

Четвъртият за България и най-големият на Балканите магазин на британската верига за гърговия на дребно Marks & Spencer (M&S) отвори врати днес в столичния мол Paradise Center. Той е разположен на площ от 1300 кв.м. и предлага богата гама висококачествени и стилни дамски, мъжки и детски облекла. В него присъстват и традиционни за марката събрандове, като Per Una, Autograph, Indigo, Blue Harbour и North Coast някои от които правят премиера в България.

Всяка от отделните марки в рамките на M&S е разположена в специално разработен за новия магазин дизайнерски декор, който подчертава стила им и улеснява клиентите в откриването на облекло по собствен вкус. Детската колекция е от антиалергични материи, а в мъжките серии присъстват модели от тъкани, които не задържат влага.

 В най-новия магазин на M&S се предлагат също разнообразие от аксесоари и бельо, обувки и чанти. Българските клиенти ще са първите на Балканите, които ще могат да опитат и козметиката с марката M&S за грижа за кожата от сериите Floral-Essential и Royal Jelly.

Една от водещите британски вериги за търговия на дребно Marks & Spencer е основана преди 129 години и към момента разполага със 760 магазини във Великобритания и над 420 обекта в Европа, Средния Изток и Азия. У нас до момента марката има два магазина в София и един в Бургас, а откриването на новия, четвърти и най-голям обект е в отговор на траен интерес от страна на клиентите, посочиха присъстващите на откриването представители на веригата.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ