8 храни, които е по-добре да не претопляме в микровълновата

Маркетинг
Обновена 12:15ч., 04.05.2017
Няма значение колко здравословно е вашето току-що приготвено ястие – то може да изгуби всички свои полезни свойства и дори да доведе до хранително отравяне, ако го претоплите в микровълновата.
Това ни съобщават колегите от Obekti.bg, цитирайки изданието BrightSide.
Микровълновата фурна е изключително удобен уред за бързо претопляне или дори приготвяне на ястия. Но все пак не всичко може да се слага в нея.
Ето защо ви предлагаме този списък от храни, които трябва да консумирате непосредствено след приготвянето им и да не притопляте допълнително в микровълновата печка.
Да ги видим..
Ключови думи
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Зеленски: Водят ожесточени боеве по Донецкото и Курското направление
Свят |Новата икономика: Дълго покълващите "семена" на земеделските роботи
Икономика |Времето: Жълт код за значителни валежи в 3 области в Югозападна България
България |Генеративният изкуствен интелект променя SEO завинаги
Маркетинг |Цитат на деня
Цитат на деня |Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12-ти до 18-ти май
Хороскоп |Генеративният изкуствен интелект променя SEO завинаги
Маркетинг |Цитат на деня
Цитат на деня |На днешната дата, 13 май. Рождениците днес
На днешната дата |Имате ли нужда от дигитален детокс?
Техники за успех |Може ли чревната флора да ни превърне в престъпници?
Наука и Здраве |Как технологиите променят енергийния пазар?
16-и зелен и енергиен форум |Времето: Жълт код за значителни валежи в 3 области в Югозападна България
България |ADVERTORIAL

United Group International ще пусне в експлоатация ново оптично трасе, свързващо Гърция и Югоизточна Европа

Първо публично представяне на безплатния софтуер в помощ на хора, лишени от зрителни способности

Коментари
Няма въведени кометари.