Какво да похапваме с любимото си червено вино

Маркетинг
Обновена 18:00ч., 12.01.2018
Червеното вино е най-консумираният вид като го следват бялото и розето. Цветът на червеното вино варира от интензивно виолетово до бледо червено, типично за младите вина и кафяво за по-стари.
Червеният цвят се получава от антоцианиновите пигменти (наричани още антоцианини), които се намират в кожата на гроздето. Голяма част от процеса на производство на червено вино включва извличането на цветни и ароматични компоненти от гроздовата люспа.
Има множество червени вина, но foodpanda подбра с какви храни да консумираме най-популярните.
Каберне Совиньон
- Бавно апетитно агне с канела, копър и цитрусови плодове
- Филе от говеждо с цвекло и хрян
Сира
- Съчетава се със селски манджи и дивеч
Малбек
- Пържола на скара
- Печено прасе
Мерло
- Печена пуйка с червени боровинки
- Печено пиле със сладки моркови
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Генеративният изкуствен интелект променя SEO завинаги
Маркетинг |Цитат на деня
Цитат на деня |Имате ли нужда от дигитален детокс?
Техники за успех |На днешната дата, 13 май. Рождениците днес
На днешната дата |Денят в цифри
България |Генеративният изкуствен интелект променя SEO завинаги
Маркетинг |Имате ли нужда от дигитален детокс?
Техники за успех |На днешната дата, 13 май. Рождениците днес
На днешната дата |Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12-ти до 18-ти май
Хороскоп |Може ли чревната флора да ни превърне в престъпници?
Наука и Здраве |Цитат на деня
Цитат на деня |Митове и легенди за успешната кариера
Техники за успех |Акция "Светлина" за велосипедистите тръгва в София
Маркетинг |ADVERTORIAL

United Group International ще пусне в експлоатация ново оптично трасе, свързващо Гърция и Югоизточна Европа

Първо публично представяне на безплатния софтуер в помощ на хора, лишени от зрителни способности

Коментари
Няма въведени кометари.