Какво да похапваме с любимото си червено вино

Маркетинг
Обновена 18:00ч., 12.01.2018
Червеното вино е най-консумираният вид като го следват бялото и розето. Цветът на червеното вино варира от интензивно виолетово до бледо червено, типично за младите вина и кафяво за по-стари.
Червеният цвят се получава от антоцианиновите пигменти (наричани още антоцианини), които се намират в кожата на гроздето. Голяма част от процеса на производство на червено вино включва извличането на цветни и ароматични компоненти от гроздовата люспа.
Има множество червени вина, но foodpanda подбра с какви храни да консумираме най-популярните.
Каберне Совиньон
- Бавно апетитно агне с канела, копър и цитрусови плодове
- Филе от говеждо с цвекло и хрян
Сира
- Съчетава се със селски манджи и дивеч
Малбек
- Пържола на скара
- Печено прасе
Мерло
- Печена пуйка с червени боровинки
- Печено пиле със сладки моркови
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Коментари
Няма въведени кометари.