Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът се плаши от новото и не обича кулинарните предизвикателства. Тези наблюдения сподели главният готвач на „Гранд Хотел София” Жоро Иванов, който представи актуалните за това лято кулинарни тенденции.

Майсторът препоръчва приготвянето на риба и морски дарове по класически рецепти, придружени от подходящо вино, което да запази вкусовите качества на ястието. Главният готвач презентира меню от морски деликатеси, подходящо и за бизнес вечеря.

Митът, че към рибата върви само бяло вино разби Галина Нифору - енолог  и маркетинг мениджър на  „Белведере България” и „Катаржина Естейт”, която направи и премиера на нова изба - Мидалидаре Естейт, село Могилово.

Бутиковото имение с руски инвестиции притежава 250 декара първокласни лозови масиви и ще бъде специализирано в производството на къси серии висококачествени бели, червени и розе вина. Официалното откриване на избата предстои през септември тази година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 ноември
Обвинения: Висшите шефове на BBC подадоха оставки заради монтаж на реч на Тръмп
Времето: Облачно и дъждовно
Южна Корея намалява данъка върху дивидентите и планира по-строги цели за намаляване на емисиите до 2035 г.
"Търкиш еърлайнс" иска пълен контрол върху "СънЕкспрес"
Деница Сачева: Следващата седмица ще има нов Съвет за тристранно сътрудничество, на който вероятно ще бъдат обсъдени всички параметри на бюджета
Правителството на САЩ е напът да възстанови работата си, след като Сенатът прие важно споразумение
Великобритания изпраща военни експерти и техника на Белгия за борба с дронове