Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът се плаши от новото и не обича кулинарните предизвикателства. Тези наблюдения сподели главният готвач на „Гранд Хотел София” Жоро Иванов, който представи актуалните за това лято кулинарни тенденции.

Майсторът препоръчва приготвянето на риба и морски дарове по класически рецепти, придружени от подходящо вино, което да запази вкусовите качества на ястието. Главният готвач презентира меню от морски деликатеси, подходящо и за бизнес вечеря.

Митът, че към рибата върви само бяло вино разби Галина Нифору - енолог  и маркетинг мениджър на  „Белведере България” и „Катаржина Естейт”, която направи и премиера на нова изба - Мидалидаре Естейт, село Могилово.

Бутиковото имение с руски инвестиции притежава 250 декара първокласни лозови масиви и ще бъде специализирано в производството на къси серии висококачествени бели, червени и розе вина. Официалното откриване на избата предстои през септември тази година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Рей Далио: Златото и нефиатните валути ще бъдат по-силни средства за съхранение на стойност с нарастването на дълга на САЩ
Исторически обрат: България е на полуфинал на световното първенство по волейбол след победа над САЩ
Осъдиха Никола Саркози на 5 години затвор заради престъпен заговор с Муамар Кадафи
Да инвестираш като най-богатите хора в света вече е по-лесно от всякога. Но колко е опасно?
Тръмп одобри сделката за TikTok
Зеленски е готов да се оттегли от поста си след края на войната
Нови материали правят водолазните костюми устойчиви на ухапвания от акули
Компания използва AI, за да превърне клиентите си в рекламни звезди (Видео)