Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът се плаши от новото и не обича кулинарните предизвикателства. Тези наблюдения сподели главният готвач на „Гранд Хотел София” Жоро Иванов, който представи актуалните за това лято кулинарни тенденции.

Майсторът препоръчва приготвянето на риба и морски дарове по класически рецепти, придружени от подходящо вино, което да запази вкусовите качества на ястието. Главният готвач презентира меню от морски деликатеси, подходящо и за бизнес вечеря.

Митът, че към рибата върви само бяло вино разби Галина Нифору - енолог  и маркетинг мениджър на  „Белведере България” и „Катаржина Естейт”, която направи и премиера на нова изба - Мидалидаре Естейт, село Могилово.

Бутиковото имение с руски инвестиции притежава 250 декара първокласни лозови масиви и ще бъде специализирано в производството на къси серии висококачествени бели, червени и розе вина. Официалното откриване на избата предстои през септември тази година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

София без автобуси, трамваи и тролеи: протестът на градския транспорт продължава, мобилизират автобуси за матурите
Разследват бившия шеф на ФБР за заплаха за убийство на Тръмп заради снимка с мидички 
Украйна: След мирните преговори Русия извърши най-голямата атака с дронове от началото на войната
Васил Терзиев: Нямам повод да си говоря с хора, които държат за заложници цял един град
"Суис" отменя 1400 полета за лятото заради липса на пилоти
Терзиев призова просветното министерство за общ план за превоз на зрелостниците до матурите 
Папа Лъв призовава за единство на разделената Църква, но обещава да не бъде „автократ"
Борисов се срещна с Ердоган в Истанбул