Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът не обича кулинарни предизвикателства

Българинът се плаши от новото и не обича кулинарните предизвикателства. Тези наблюдения сподели главният готвач на „Гранд Хотел София” Жоро Иванов, който представи актуалните за това лято кулинарни тенденции.

Майсторът препоръчва приготвянето на риба и морски дарове по класически рецепти, придружени от подходящо вино, което да запази вкусовите качества на ястието. Главният готвач презентира меню от морски деликатеси, подходящо и за бизнес вечеря.

Митът, че към рибата върви само бяло вино разби Галина Нифору - енолог  и маркетинг мениджър на  „Белведере България” и „Катаржина Естейт”, която направи и премиера на нова изба - Мидалидаре Естейт, село Могилово.

Бутиковото имение с руски инвестиции притежава 250 декара първокласни лозови масиви и ще бъде специализирано в производството на къси серии висококачествени бели, червени и розе вина. Официалното откриване на избата предстои през септември тази година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

НАТО оборудва полски вятърен парк в Балтийско море със сензори и радари
Тръмп нареди да махнат от централни места в Белия дом портретите на Обама и Буш – баща и син
България вече съхранява слънчева енергия в батерии
Фалитите в Германия нарастват с най-бърз темп от октомври 2024 г.
Мащабна криза: Техеран предупреждава за пълна липса на вода през октомври
Усамотението – тайното оръжие на някои от най-интелигентните хора
Времето: Горещо, на отделни места в Югозападна България ще превали
САЩ и Китай удължиха крайния срок на търговското примирие, за да избегнат повишаване на митата