Българинът не обича кулинарни предизвикателства
Българинът се плаши от новото и не обича кулинарните предизвикателства. Тези наблюдения сподели главният готвач на „Гранд Хотел София” Жоро Иванов, който представи актуалните за това лято кулинарни тенденции.
Майсторът препоръчва приготвянето на риба и морски дарове по класически рецепти, придружени от подходящо вино, което да запази вкусовите качества на ястието. Главният готвач презентира меню от морски деликатеси, подходящо и за бизнес вечеря.
Митът, че към рибата върви само бяло вино разби Галина Нифору - енолог и маркетинг мениджър на „Белведере България” и „Катаржина Естейт”, която направи и премиера на нова изба - Мидалидаре Естейт, село Могилово.
Бутиковото имение с руски инвестиции притежава 250 декара първокласни лозови масиви и ще бъде специализирано в производството на къси серии висококачествени бели, червени и розе вина. Официалното откриване на избата предстои през септември тази година.
Ключови думи
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Коментари
Няма въведени кометари.