Вампирската сага „Здрач” триумфира на наградите MTV

Вампирската сага „Здрач” триумфира на наградите MTV

Вампирската сага „Здрач” триумфира на наградите MTV

Вторият филм от поредицата вампирски киноленти по едноименните романи на Стефани Майър спечели 5 награди на MTV, като по този начин повтори успеха на първия филм.

На тазгодишните номинации "Здрач: Новолуние" беше отличен за най-добър филм, а звездите Кристен Стюърт и Робърт Патинсън бяха титуловани с най-престижните отличия. Стюърт получи наградата за най-добра актриса и най-добра целувка, която, естествено се поделя между нея и Патинсън.

Патинсън от своя страна, също получи наградата за най-добро изпълнение и освен това беше определен за глобална суперзвезда. В добавка към срещата на живо с любимците си от сцената на наградите, феновете на кино поредицата имаха възможност да видят и превю на третия филм "Здрач: Затъмнение", който ще се появи в кината на 30 юни.

На същата церемония Сандра Бълок получи награда за цялостен принос. Носителят на наградата за “най-добър злодей“ Том Фелтън от Хари Потър пък заяви по повод отличието си, че се е чувствал неудобно да вземе статуетката, защото не може да повярва, че е възможно да победи Кристоф Валц - злодеят от “Гадни копилета“ на Тарантино.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ