Вампирската сага „Здрач” триумфира на наградите MTV

Вампирската сага „Здрач” триумфира на наградите MTV

Вторият филм от поредицата вампирски киноленти по едноименните романи на Стефани Майър спечели 5 награди на MTV, като по този начин повтори успеха на първия филм.

На тазгодишните номинации "Здрач: Новолуние" беше отличен за най-добър филм, а звездите Кристен Стюърт и Робърт Патинсън бяха титуловани с най-престижните отличия. Стюърт получи наградата за най-добра актриса и най-добра целувка, която, естествено се поделя между нея и Патинсън.

Патинсън от своя страна, също получи наградата за най-добро изпълнение и освен това беше определен за глобална суперзвезда. В добавка към срещата на живо с любимците си от сцената на наградите, феновете на кино поредицата имаха възможност да видят и превю на третия филм "Здрач: Затъмнение", който ще се появи в кината на 30 юни.

На същата церемония Сандра Бълок получи награда за цялостен принос. Носителят на наградата за “най-добър злодей“ Том Фелтън от Хари Потър пък заяви по повод отличието си, че се е чувствал неудобно да вземе статуетката, защото не може да повярва, че е възможно да победи Кристоф Валц - злодеят от “Гадни копилета“ на Тарантино.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ