Загадъчно НЛО се оказа от полистирол

Загадъчно НЛО се оказа от полистирол

Снимка на неидентифициран летящ обект в небето над Белгия провокира учените на НАСА в продължение на десетилетия. Сега обаче мистерията е разгадана, разказват в популярен материал авторите в "Сънди Морнинг Хералд". Снимката е била направена от мъж, който е признал, че тя отразява предмет от полистирол, изработен от самия него.

Фотографията показва мистериозен триъгълен обект със светлини, за който мнозина до скоро вярваха, че е доказателство за присъствието на НЛО на земята. Тя е заснета от работник в Белгия през 1990 г. и набира голяма популярност, защото е показана в същия период, когато в страната са подадени множество поредни сигнали за забелязани необичайни летящи обекти.

Създателят й Патрик преди дни разказа пред RTL Group, че той и негови приятели са нагласили обекта за няколко часа и след това са го заснели.

Тяхната снимка беше смятана за най-голямото доказателство за експертите в близо двугодишния период между след 1989 г., когато хиляди белгийци съобщаваха, че са видели НЛО. Дни след като е била показана, белгийски военни самолети са били изпратени в небето да търсят възможни летящи чинии, без успех.

Мнозина днес вярват, че забелязаните обекти в небето над Белгия в този период са били стелт самолети на НАТО, които са били тествани.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ