Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Имате само 12 минути да впечатлите партньора на първа среща

Имате само 12 минути да впечатлите партньора на първа среща

Имате само 12 минути да впечатлите партньора на първа среща

Имате само 12 минути да впечатлите партньора на първа среща, показва ново изследване. 64% от анкетираните оценяват първо усмивката на събеседника си, 58% поглеждат първо в очите, а 25% забелязват гласа, предаде БГНЕС.

В проучването участвали 2000 мъже и жени, които били помолени да разкажат какво им прави най-силно впечатление на първа среща. Миризмата на тялото е важна за 59% от участниците, а 53% споделят, че лошият дъх може да развали всичко.

В същото време четири от десет души губят интерес, ако на първа среща възникнат някакви разногласия. Любопитно е, че 6% от анкетираните признават, че са търсили информация за човека, с когото ще се виждат във Фейсбук или Гугъл.

И за двата пола външният вид е решаващ. Нова прическа, маникюр или нов парфюм са най-популярните решения за жените. Междувременно един от 20 мъже се грижи за брадата си преди среща или се поставя на диета.

На първа среща е препоръчително да отидете с удобни дрехи, за да се чувствате комфортно. Това ще ви накара да се отпуснете и ще ви даде увереност.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ