Мила Кунис ще излезе с пехотинец след покана в YouTube

Актрисата Мила Кунис, известна с ролята си на привлекателната балерина във филма „Черният лебед”, се съгласи да придружи американски морски пехотинец на бал, след като той я покани в YouTube.

Преди месец сержант Скот Мур от третия батальон на военноморските сили на САЩ в Афганистан публикува в сайта за видеосподеляне клипче, в което я кани да го придружи на бал на 18 ноември в Грийнвил, щата Северна Каролина. Любопитната му покана беше прегледана в сайта от повече от 800 хил. души, но самата Мила не я беше виждала, разказва BBC.

Преди дни видеото беше показано на 27-годишната звезда в ефир, по време на интервю за американската телевизия Fox News. Тя се съгласи да излезе с войника, окуражена от поп певеца Джъстин Тибърлейк, който също присъства на интервюто. Тимбърлейк я призова да придружи пехотинеца „заради родината”. „Знаеш ли човече, ще ти помогна за това, ще ти помогна”, каза в предаването Тимбърлейк.

След като разбра радостната вест, че Кунис е приела поканата, американският сержант коментира, че е заснел видеото и го е качил в мрежата заради облог със свой колега, който е твърдял, че няма кураж да го направи. Той каза още, че „нейните хора са се свързали с неговите хора” и това вече е официална среща. Освен това сподели, че колегите му в батальона се радват много на победата му.

Видео поканата на сержант Мур вече е видяна от близо 3 млн. души. Можете да я видите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ