Хари Потър може да изиграе Фреди Меркюри

Хари Потър може да изиграе Фреди Меркюри

Хари Потър може да изиграе Фреди Меркюри

Даниел Радклиф може да замени Саша Барон Коен в планирания от три години биографичен филм за покойния фронтмен на Queen Фреди Меркюри.

Първоначално звездата от комедията "Диктаторът" бе определен за ролята на легендарния музикант, който умира от СПИН през 1991 г. след петгодишна борба с болестта. Поради творческите различия с живите членове на Queen - Брайън Мей, Джон Дийкън и Роджър Тейлър, обаче Саша Барон Коен напусна филма. Мей и Тейлър са продуценти и имат право на вето върху сценария, актьори и всичко, свързано с продукцията, предаде bTV.

Според източници на в. "Дейли стар" сега ролята може да поеме актьора от "Хари Потър". Въпреки младостта си, той успял да впечатли филмовите босове с ролята си на гей поета Алън Гинсбърг в "Убий любимите си". Освен това той е по-близо по височина до Фреди от Саша, който е доста по-висок. Даниел също така може и да пее.

Продуцентите били готови да предложат голям хонорар на 24–годишния актьор, който е и защитник на правата на ховосексуалрните. Този хонорар може да се окаже най-високият му след сагата за Хари Потър.

Имаше опасения, че филмът няма да може да се реализира, след като сценаристът Питър Морган обяви, че създаването му е под съмнение след напускането на Саша Коен.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ