"Taste The Feeling" - новото глобално послание на Cоса-Соla

Усмивките, приятелите, доброто настроение, хубавите емоции -за тях ще става дума в посланията на компанията оттук нататък. Началото е ударно, с участието на Калин Вельов, Рафи и много други от най-актуалните български звезди
 

За първи път в над 100-годишната си история Coca-Cola обединява всички продукти от семейството си под един бранд и в една обща глобална кампания под надслов „Taste The Feeling”, която стартира в цял свят тази година.

"Taste The Feeling" е и новият слоган на компанията, който ще замести предходния “Отвори път на щастието“ от последните 7 години.  Промяната подчертава ангажимента на компанията за предоставяне на избор на потребителите, така че всеки може да предпочете своята Coca-Cola, с или без калории, която най-добре отговаря на неговия вкус, начин на живот и хранене.

Мащабната комуникационна кампания включва нова визуална идентичност, над 100 вълнуващи визии от световноизвестните модните фотографи Guy Aroch и Nacho Ricci, 10 клипа, нов слоган, интерактивна дигитална платформа, нова оригинална музика.

„Taste The Feeling“ е името на новия химн на Coca-Cola, специално разработен от музикалните звезди Conrad Sewell и Avicii.

България е сред страните, в които новата комуникационна кампания вече стартира с бляскав трибют снощи, в който се включиха най-актуалните български звезди, сред които Никол Станкулова, Орлин Павлов, Рафи, Ангел Ковачев, Михаела Маринова, Калин Вельов и много други.

„Coca-Cola не е само продукт за специални моменти, а ни помага да направим повече моменти специални. Това е идеята на кампанията - да преоткрием уникалния вкус на Coca-Cola и удоволствието за всички сетива. Връщаме се обратно към корените си.“, заяви по време на събитието Камен Алексов, Търговски Директор на Coca-Cola за България и Адриатическия регион.

„България е много специална страна за Coca-Cola вече 50 години. В компанията са заети 2 000 души, като тя поддържа още 19 200 работни места в българската икономика. Заедно със своите клиенти и техни доставчици е добавила стойност към българската икономика в размер от над 270 милиона евро или 0.6% от БВП на страната“, отбеляза Светослав Атанасов, Изпълнителен директор на Coca-Cola ХБК България.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ