Нещото, което можеш да направиш за света още днес

Нещото, което можеш да направиш за света още днес

Нещото, което можеш да направиш за света още днес

ПРЕДСТАВИ СИ свят, където има … безброй начини да се чувстваш жив;

трилиони причини никога да не ти е скучно;

безкраен набор от красиви неща, които можеш да създадеш;

вече има толкова много прекрасни неща, които да съзерцаваш и над 7 милиарда щури герои, с които можеш да поиграеш.

Както добре знаеш ,това е твоят свят. Той е пълен с толкова много потенциал за удоволствие, наслада, любов, величие, красота и пълно щастие, колкото ние бихме могли да оценим, пише блогърът Марк.

Той дори те изненадва неприятно с разни нещастия, така че да можеш да изпиташ целия набор от експлозивни емоции и така хубавите неща стават много по-сладки.

Даже още по-добре, нищо велико не се случва лесно и даром. В противен случай би било отчайващо скучно. Пред теб има всевъзможни препятствия, които дебнат зад всеки ъгъла и ти трябва да ги преодолееш преди да постигнеш величие в този свят.

Глазурата на тортата не се запазва непокътната завинаги. Колко специално би било нещо, ако имаш цяла вечност да го постигнеш? Колко ценен би бил животът?

Този свят – този живот – са удивителни! Той е просто идеален такъв, какъвто е!

Така че, спри да приемаш живота за даденост. Вместо това се фокусирай и се опитай да бъдеш задвижваща сила на любовта, на промяната, на търсенето на истината, на съмнението в статуквото, и на това на всяка цена във всеки момент да вярваш в доброто, което се крие у всеки човек.

Източник: marcandangel. com

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ