Bosh Домакински уреди България има нов изпълнителен директор

Bosh Домакински уреди България има нов изпълнителен директор

Bosh Домакински уреди България има нов изпълнителен директор

Ивайло Кожинков е новият изпълнителен директор на Bosch Домакински уреди България, съобщиха от компанията. Той поема поста от досегашния ръководител на компанията инж. Ивайло Рашев, като назначението му е от май, но бе обявено днес.

Ивайло Кожинков има 12 години опит в Bosch Домакински уреди и преминава през различни позиции, последната от които е директор „Продажби“, като е отговарял за осъществяването на търговската стратегия на бранда у нас. От 2019 до 2021 г. е бил Мениджър международни ключови клиенти в централата на Bosch в Мюнхен, Германия, където е отговарял и за разработването и управлението на стратегически проекти.

Два пъти е отличаван като най-добър мениджър ключови клиенти според световната класация на компанията.

Има магистърска степен по финансов мениджмънт от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Университета Монтескьо в Бордо, Франция. Преминал е успешно редица продуктови, търговски обучения и специализации.

„Ще продължим мисията на Bosch за здравословен и устойчив живот у дома. Да използваш оптимално ресурсите в домакинството и да живееш комфортно, не е трудно, но е от все по-голямо значение. За това ще продължим да предлагаме иновативни и високотехнологични решения за по-екологичен начин на живот на своите потребители“, каза Ивайло Кожинков.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ