The Management Board обяви датата на годишния си Стратегически форум

The Management Board обяви датата на годишния си Стратегически форум

The Management Board обяви датата на годишния си Стратегически форум

Водещи бизнес лидери, иноватори и експерти ще споделят своите визии и практики за бъдещето на корпоративния свят на предстоящия годишен Стратегически лидерски форум. Организатор на събитието, което ще се проведе на 5-ти декември в Интерс Експо Център, София е водещата платформа за вдъхновяващи бизнес инициативи и развитие на ръководители The Management Board. 

Форумът е ключова възможност за интензивни дискусии и обмен на знания, стойностни идеи и практики. 

"Годишната стратегическа конференция е платформата, която обединява водещите бизнес анализатори, професионалисти и иноватори, за да обсъдим трансформациите и тенденциите в бизнеса и да намерим пътища за реализация на нашите визии.", споделя Анастас Гогов, основател и председател на The Management Board 

По време на събитието ще бъдат разгледани ключови аспекти като геополитически интереси, глобални икономически тенденции, иновации в технологиите, стратегически управленски модели и много други фактори, които имат потенциал да променят лицето на предприемачеството. 

 Регистрацията за участие в конференцията вече е отворена, а ранните записвания се ползват с отстъпки. За повече информация и регистрация, посетете страницата на събитието или се свържете на event@tmb.bg.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ