До 28 април е срокът за кандидатстване в „Мениджър за един ден 2022“

До 28 април е срокът за кандидатстване в „Мениджър за един ден 2022“

„Мениджър за един ден“ очаква младите хора на България с нов, удължен срок за кандидатстване – до 28 април. Традиционната инициатива на JA България предлага всяка година възможности, които вдъхновяват и подпомагат младежите в тяхната кариерна ориентация. Ученици и студенти от цялата страна ще имат възможност да влязат  в ролята на управител, кмет, министър и дори президент на Република България. Тази година три важни институции приемат млади хора, готови да застанат на ръководни и много отговорни длъжности:

А компаниите, които подкрепят инициативата и очакват своите млади мениджъри са:

Младите хора с интерес в областта на медиите, могат да се възползват от възможностите, които им предлагат Publicis Groupe България, bTVManager и The Recursive.

Кандидатстването е отворено до 28 април и можете да го направите от ТУК  

Всеки младеж, включил се в „Мениджър за един ден 2022“ ще получи ценен сертификат, който да му помогне в следващите стъпки в образователния или кариерния път. Тази година „Мениджър за един ден 2022“ предлага и допълнителна възможност за всички участници – конкурс за снимка. Всеки участник може да сподели най-интересния момент от участието си в инициативата и да спечели награда: https://bit.ly/3Err9od